Hakuaika opistoon on käynnissä 15.4.2018 saakka. Lukuvuonna 2018-2019 yrittäjyyden opiskelijapaikkoja on 12-15. Opiskelijat valitaan valintakoepäivän perusteella. Valintaan ei vaikuta peruskoulun arvosanat ollenkaan, vaan nimenomaan pääpainona on hakijan halu, asenne ja soveltuvuus yrittäjyyden pitkälle valinnalle.

14.4.2018 YPV-tiimi järjestää jääkiekkoturnauksen Urjalan jäähallissa. Pelaavia joukkueita on kahdeksan. Turnaukseen on valmistauduttu viime aikoina paljon. Pelin on tarkoitus olla rento ja harrastepainotteinen. Tuotto menee rahoittamaan YPV-tiimin Helsingin matkaa. Koko porukka on lähdössä yhdessä; Nypas Ny osallistuu Uskalla Yrittää -finaaliin ja...

Pääsimme koko Ypv-tiimin voimin 21.3 yritysvierailulle Suomen asiakaskokemukset Oy:n (kokemuksia.fi) Jyväskylän toimipisteelle. Yrityksen toimitusjohtaja Johannes "Jone" Karjula otti meidät lämpimästi vastaan. Jone on yksi nuorisoyritystemme nimetyistä neuvonantajista. Nämä neuvonantajat sparraavat nuoria yrittäjiä yritystoiminnassaan.

Jämsän kristillisen opiston yrittäjyyden pitkän valinnan opiskelijat osallistuivat menestyksekkäästi Keski-Suomen alueen opiskelijayritysten messutapahtumaan.