NY-YRITYKSET

Jämsän Kr. Kansanopiston yrittäjyyden pitkällä valinnalla on lukuvuonna 2018-2019 12 opiskelijaa, jotka ovat muodostaneet kolme nuorisoyritystä. Auda Ny, Go flex company Ny ja Hokiset Ny on juuri perustettu. Pian yritykset päivittävät kuvauksensa tänne.

Yritykset 2017-2018

PUULTAVA NY

Kirjoita alaotsikko tähän

Me olemme Puultava NY, kolmen hengen nuorisoyritys Jämsän opistolta. Teemme leikkuulautoja kätevällä leikkuuveitsilaatikolla. Valmistamme tuotteet kotimaisesta koivuvanerista ja sen voi ostaa joko ilman leikkuuveitsiä tai niiden kanssa. 

Tutustu tuotteisiimme tarkemmin nettisivuillamme osoitteessa: https://puultava.carrd.co/

Topias Kilpeläinen

Veikko Viljamaa

Mette Aho


KIEKKO-SHOP NY

Kirjoita alaotsikko tähän

Olemme nuorisoyritys, joka työllistää kolme henkilöä. Ostamme, huollamme ja myymme käytettyjä jääkiekkovarusteita. Varustemyynnin lisäksi järjestämme liikunnallisia tapahtumia nuorille. Helmikuussa järjestimme mm. pipolätkäturnauksen, johon osallistui 8 joukkuetta ympäri Keski-Suomea. 

Tutustu ja tilaa tuotteitamme verkkokaupassa osoitteessa: https://holvi.com/shop/kiekkoshop/

Teemu Sivula 045 8987899

Kyösti Vidgren 

Eerik Haataja

NYPAS NY

Kirjoita alaotsikko tähän

NYPAS - Now your pucks are safe

Lojuvatko jääkiekkosi lätkäkassin pohjalla? Kuljetatko niitä kassin pohjalla ja taskuissa? Tämä on varmasti tuttua kaikille ulkojäillä höntsäileville. Upouusi PuckSaver on suunniteltu vartavasten jääkiekkojen kuljettamiseen. PuckSaver on helppo ja käytännöllinen tapa pitää kiekot tallessa!

Nypas Ny on neljän hengen nuorisoyritys Jämsästä. Tavoitteenamme on helpottaa nuorten jääkiekkolupausten ja harrastelijoiden ulkojäillä käyntiä.

Katso lisää:

https://www.instagram.com/nypasny/

https://holvi.com/shop/nypasny/

Robert Kangas 040 0638292

Eevert Holma 040 0649809

Silvia Laurila 044 0302660

Emil Kieloniemi 045 3480083