NY-YRITYKSET

Jämsän Kr. Kansanopiston yrittäjyyden pitkällä valinnalla on lukuvuonna 2018-2019 13 opiskelijaa, jotka ovat muodostaneet kolme nuorisoyritystä. Auda Ny, Go flex Ny ja Hokiset Ny. 

AUDA NY

Kirjoita alaotsikko tähän

Olemme Auda Ny. Valmistamme värikkäitä ja mukavia college-paitoja.
Vuoden alussa mietimme mitä voisimme tehdä. Ideoimme laidasta laitaan ja mietimme, mikä olisi mukava liikeidea toteuttaa. Katsoimme toisiamme ja tajusimme, että meillä on tylsän väriset vaatteet. Päätimme perustaa oman vaatemerkin, jonka avulla piristämme ihmisten arkea. Aloimme metsästää oikeanlaista ja mukavan tuntoista kangasta. Kovan työn tuloksena löysimme laadukkaan kankaan ja aloimme etsiä meille ompelimoa. Ompelimon löydyttyä tuotanto alkoi rullata. Paitoja tulee rekoittain, kuhan vain kerkeisi myydä joten auta meitä ja osta paita!¨


https://audany.my-free.website/

https://holvi.com/shop/sx4mld/

GO FLEX NY

Kirjoita alaotsikko tähän

Mikä on Go Flex NY?

Hei! Me olemme nuorisoyritys Go Flex. Ajatteletko ikinä vaateostoksissasi luontoa? Teetkö vaateostoksesi pelkän hinnan perusteella? Useimmat halvat vaatteet, mitä markkinoilla on sisältävät puuvillan lisäksi elastaania tai muita muovikuituja. Ne tekevät vaatteiden kierrätyksestä lähes mahdotonta. Meidän vaatteidemme kanssa on toisin, sillä vaatteemme ovat valmistettu 100% puuvillasta. Me Go Flexillä pidämme tärkeimpinä arvoinamme mukavuutta, kotimaisuutta, luonnonmukaisuutta ja kestävyyttä. 

Valitse siis meidän tuotteemme. näin tuet samalla myös luontoa!

Kotisivut  

Verkkokauppa

HOKISET NY

Kirjoita alaotsikko tähän

Moi! Me ollaan viiden nuoren yritys Jämsästä. Yrityksemme myy jääkiekkobokseja kaiken tasoisille kiekkoilijoille. Boksi sisältää kaiken, mitä lätkävuorolle tarvitset mukaan! Osta meiltä käytännöllinen boksi ja pidä laukkusi järjestyksessä.

Tutustu tuotteisiin tarkemmin verkkokaupasta!

https://holvi.com/shop/hokiset/

YRITYKSET 2017-2018

PUULTAVA NY

Kirjoita alaotsikko tähän

Me olemme Puultava NY, kolmen hengen nuorisoyritys Jämsän opistolta. Teemme leikkuulautoja kätevällä leikkuuveitsilaatikolla. Valmistamme tuotteet kotimaisesta koivuvanerista ja sen voi ostaa joko ilman leikkuuveitsiä tai niiden kanssa. 

Tutustu tuotteisiimme tarkemmin nettisivuillamme osoitteessa: https://puultava.carrd.co/

Topias Kilpeläinen

Veikko Viljamaa

Mette Aho


KIEKKO-SHOP NY

Kirjoita alaotsikko tähän

Olemme nuorisoyritys, joka työllistää kolme henkilöä. Ostamme, huollamme ja myymme käytettyjä jääkiekkovarusteita. Varustemyynnin lisäksi järjestämme liikunnallisia tapahtumia nuorille. Helmikuussa järjestimme mm. pipolätkäturnauksen, johon osallistui 8 joukkuetta ympäri Keski-Suomea. 

Tutustu ja tilaa tuotteitamme verkkokaupassa osoitteessa: https://holvi.com/shop/kiekkoshop/

Teemu Sivula 045 8987899

Kyösti Vidgren 

Eerik Haataja

NYPAS NY

Kirjoita alaotsikko tähän

NYPAS - Now your pucks are safe

Lojuvatko jääkiekkosi lätkäkassin pohjalla? Kuljetatko niitä kassin pohjalla ja taskuissa? Tämä on varmasti tuttua kaikille ulkojäillä höntsäileville. Upouusi PuckSaver on suunniteltu vartavasten jääkiekkojen kuljettamiseen. PuckSaver on helppo ja käytännöllinen tapa pitää kiekot tallessa!

Nypas Ny on neljän hengen nuorisoyritys Jämsästä. Tavoitteenamme on helpottaa nuorten jääkiekkolupausten ja harrastelijoiden ulkojäillä käyntiä.

Katso lisää:

https://www.instagram.com/nypasny/

https://holvi.com/shop/nypasny/

Robert Kangas 040 0638292

Eevert Holma 040 0649809

Silvia Laurila 044 0302660

Emil Kieloniemi 045 3480083