Yritysvierailulla Jyväskylässä

12.04.2019

Vuosi yrittäjänä -ohjelma alkaa tulla pikkuhiljaa päätökseen. Lähdimme yrittäjyyden pitkän valinnan porukalla viettämään viimeistä opiskelupäivää Jyväskylään. Pääsimme tutustumaan yritysvierailulla mielenkiintoiseen Specsavers -yritykseen ja yrittäjiin. Tiina-Kaisa Aaltonen ja Jussi Kaisto kertoivat, mitä tarkoittaa toimia yrittäjänä franchising -ketjun liikkeessä. Mieleen jäi, miten paljon apua yrittämiseen saa tällaisen ketjun kautta, mutta toisaalta myös yrittäjyys vaatii sitoutumista ketjun konseptiin. Mielenkiintoista oli myös kuulla, miten Tiina-Kaisa ja Jussi olivat päätyneet yrittäjiksi yhdessä. Kiitos mieleenpainuvasta vierailusta.

Vierailun jälkeen oli sopiva aika ottaa omaa aikaa kauppakeskuksessa. Tämän jälkeen lähdimme koko porukalla lounastamaan ja päättämään yhteistä vuotta Buffaan. Syömisen ohessa yrittäjyyden valmentaja Miika kiitti kaikkia muistorikkaasta vuodesta ja toivotti kaikille onnea tulevaisuuteen. Samalla julkistettiin vuoden yrittäjä -äänestyksen voittaja, joka tänä lukuvuonna oli Hilda Penninkangas. Hilda on vertaistensa mielestä osoittanut yrittäjämäistä asennetta ja saanut toiminnallaan muitakin kannustettua mukaan toimintaan.

Vielä lopuksi yritysten tuotteiden loppuunmyynti, tilinpäätökset ja vuosikertomukset pakettiin. Sitten laitetaan lukuvuosi yrittäjänä kansiin.