Miksi hakea opiskelemaan yrittäjyys pv:lle?

09.04.2020

Pohditko parhaillaan opistoon hakemista? Vai onko selvää, että haet opistoon, mutta et vielä tiedä, mikä olisi sopivin pitkä valinta? Lue tästä, mitä mieltä 2019-2020 opiskelijat ova mieltä!Visa Ristolainen:

Hain yrittäjyys pv:lle, koska minua kiinnostaa yrittäjyys. Olen tykännyt eniten opiskelussa siitä, että opiskelu ei ole teorian pänttäämistä vaan perustetaan oikea yritys ja pyöritetään sitä. Mieleenpainuva hetki oli kun yrittäjä, Julius Tuomikoski kävi kertomassa yrittäjyystarinansa. Suosittelen tätä pitkää valintaa semmosille, ketä yrittäjyys kiinnostaa.


Helinä Kinnunen:

Minua kiinnosti yrittäjyys ja päätin hakea tänne linjalle. Olen tykännyt erityisesti loistavasta ryhmähengestä ja ilmapiiristä. Niin mielekästä ei ole ollut se, että vastuuta annetaan tosi paljon ja sen vuoksi täytyy itse ottaa vastuuta omasta opiskelusta. Suosittelen linjaa sinulle, joka olet sosiaalinen ja valmis tekemään oma-aloitteisesti hommia. Opettavainen kokemus!


Aapeli Tuomikoski:

Hain yrittäjyys pv:lle, kun mikään muu linja ei tuntunut omalta. Olen erityisesti tykännyt yrittäjyys pv:n yhteishengestä ja siitä, että opiskelu ei ole pelkkää teoriaa. Minulle vastenmielistä on ollut tuotteiden myynti. Suosittelen linjaa erityisesti nuorelle, joka haluaa opiston jälkeen kauppikseen ja on yrittäjähenkinen! Tämä on turvallinen ympäristö kokeilla yrittäjyyttä!


Edith Muli:

Yrittäjyys vaikutti parhaimmalta vaihtoehdolta Jämsän opiston pitkistä valinnoista, niin valitsin sen. Erityisesti olen tykännyt, että asioita opiskellaan käytännön tekemisen kautta ja linjalla on ihan huippu ilmapiiri! Aamutunnit on minulle rankkoja. Mieleenpainuva hetki oli, osallistuimme Uskalla yrittää -semifinaaliin ja yrityksemme palkittiin paras tuote- palkinnolla. Suosittelen kaikille, jota kiinnostaa yrittäjyys, myynti ja kaupan ala!


Hae opiskelemaan Jämsän opistoon ja yrittäjyyden pitkälle valinnalle! Aikaa ei ole hukattavaksi! Täytä hakemus tästä: https://jamsanopisto.fi/opistovuosi/elama-sisaoppilaitoksessa/hakeminen/