Lukuvuosi 2017-2018 tuli päätökseen

15.05.2018

Opiston lukuvuosi päättyi aurinkoisissa merkeissä 5.5.2018. Samalla tuli päätökseen ensimmäinen lukukausi yrittäjyyden pitkän valinnan osalta. 

Yrittäjyyden vuosi huipentui koko tiimin järjestämään jääkiekkoturnaukseen ja yhteiseen Helsingin reissuun.  Nypas Ny:n menestys Uskalla yrittää -semifinaalissa takasi yritykselle paikan tapahtumaketjun finaaliin, Helsinkiin. Heti finaalipaikan varmistuttua yrittäjyysopiskelijat olivat yksimielisiä siitä, että kaikki lähtevät kannustamaan Nypasia ja samalla päättämään yrittäjyysvuotta yhteisellä reissulla.

Teimme yhdessä laskelmia, että reissun budjetti olisi noin tuhat euroa. Seuraava kysymys olikin, miten keräämme rahat reissuun? Aikaa ei ollut hukattavaksi, sillä oli vain muutamia viikkoja aikaa, joten pienen pohdinnan jälkeen päädyttiin järjestämään harrastejääkiekkoturnaus. Siihen oli jo valmista kysyntää asiakkaista Kiekko-Shopin järjestämän pipolätkäturnauksen myötä. 

14.4.2018 järjestettiin Urjalan jäähallissa mukavahenkinen jääkiekkoturnaus. Turnaus kokosi ympäri Suomea kaveriporukoita tapaamaan toisiaan ja mittelemään paremmuutta kiekossa. YPV-tiimi panosti järjestelyissä ennenkaikkea asiakastyytyväisyyteen. Paljon oli pohdittu turnauksen asiakaspolkua ja miten asiakkaiden odotuksiin vastataan ja jopa ylitetään ne. Kiekko-Shop Ny järjesti pelaajille maukkaan lounasbuffetin.

 

Turnaus onnistui hienosti niin asiakaskokemusten kuin taloudellisillakin perusteilla. Saimme kerättyä tarvittavat eurot reissuun, joka koittikin heti seuraavalla viikolla.

Nuori yrittäjyys ry:n järjestämä finaalitapahtuma kokosi Helsinkiin ympäri Suomea maakuntien parhaat nuorisoyritykset. Luvassa oli kaksipäiväinen ohjelma, johon sisältyi yritysesittelyitä, haastatteluja, yhteisiä tilaisuuksia ja messut Kampin kauppakeskuksessa. Nypas Ny esiintyi edukseen tapahtumassa. Yrityksen tuote ja nuoret yrittäjät tiiminä saivat runsaasti positiivista palautetta, vaikkakin tunnustusta ei tällä kertaa palkintojen muodossa tullut. 

Helsingin reissuun tiivistyi oikeastaan koko yrittäjyysvuosi. Reissun aikana kävimme yhdessä läpi menneitä kokemuksia ja kommelluksia. Olimme hitsautuneet vuoden aikana yhteiseksi tiimiksi, koko ypv-porukka. Tähän oli mukava päättää yrittäjyyden lukuvuosi.