Jääkiekkoturnaukeen valmistaudutaan huolellisesti

04.04.2018

14.4.2018 YPV-tiimi järjestää jääkiekkoturnauksen Urjalan jäähallissa. Pelaavia joukkueita on kahdeksan. Turnaukseen on valmistauduttu viime aikoina paljon. Pelin on tarkoitus olla rento ja harrastepainotteinen. Tuotto menee rahoittamaan YPV-tiimin Helsingin matkaa. Koko porukka on lähdössä yhdessä; Nypas Ny osallistuu Uskalla Yrittää -finaaliin ja muu porukka tulee mukaan kannustamaan ja viettämään yhteistä aikaa opiston viimeisinä viikkoina. 

Otteluohjelmavastaava, Teemu Sivula, miltä tuntuu järjestää lätkäturnausta jo toista kertaa? - Onhan se aika huikee juttu. Isoja juttuja.

Kioski on oleellinen osa jääkiekkotapahtumaa. Emil Kieloniemi, mitä uutta olet oppinut vastatessasi kioskin toimivuudesta? - Kaikki täytyy vetää omasta päästä. Voi katsoa mallia muiden lätkäturnausten kioskivalikoimasta, mutta koko ajan tulee vastaan jotain uutta.

Robert Kangas, kerro lyhyesti ajatuksiasi tulevasta turnauksesta. - Odotan innolla, että tulee tasainen turnaus ja että pääsee itsekin pelaamaan. 

Mitä erityistä tässä turnauksessa on? Mitä lupaat pelaajille? - Vaikka pelataan harrastetasolla, järjestelyt on tehty huolellisen ammattimaisesti ja kaiken pitäisi toimia. 

Näillä tunnelmilla siis tervetuloa kaikki katsomaan Jääkiekkoturnausta Urjalan jäähalliin alkaen klo 10.00!